BHM4SSBBWs
Joined:
May 29, 2018
Messages:
2
Likes Received:
0
Gender:
Male
Birthday:
May 4, 1971 (Age: 47)
Home Page:
Location:
Barcelona (Catalunya)

Share This Page

BHM4SSBBWs

com més gras millor, Male, 47, from Barcelona (Catalunya)

morb grassoner i grassista - 51 IMC (152kg/172,5cm) Jan 4, 2019

  1. BHM4SSBBWs
   BHM4SSBBWs
   morb grassoner i grassista - 51 IMC (152kg/172,5cm)
  2. BHM4SSBBWs
   BHM4SSBBWs
   morb grassoner i grassista - 51 IMC (151kg/172cm)
  3. BHM4SSBBWs
   BHM4SSBBWs
   morb grassoner i grassista
  4. BHM4SSBBWs
   BHM4SSBBWs
   morb grassoner i grassista
  5. BHM4SSBBWs
   BHM4SSBBWs
   morb grassoner i grassista
  6. BHM4SSBBWs
   BHM4SSBBWs
   morbescent grassoner i grassista.
 • Loading...
 • Loading...
 • About

  Gender:
  Male
  Birthday:
  May 4, 1971 (Age: 47)
  Home Page:
  https://www.classificats.net/ref197903-anunci-gras-gras-sa-catalunya.html
  Location:
  Barcelona (Catalunya)
  https://www.classificats.net/ref197903-anunci-gras-gras-sa-catalunya.html

  BHM4SSBBWs a Feabie.com
  encar SSBBW4BHM a fantasyfeeder.com (per corregir)
  encar SUPERCHUBS4CHUB a biggercity.com, grommr.com, chasabl.com (per corregir)


  30.5.2018_dc

  «Si ens manquen expressions i conceptes per a comunicar la sexualitat no gonadista i paritària entre morbs i aufils; i això mateix ens impulsa a deixar-ho de banda com una vivència secundària i individualista, només vol dir que la salut de tothom és també una salut perduda. Significa que la moral i el dogma només els coneixem en el tall profund i radical segons les velles dicotomies del ‘mascle i el femell’, ‘el metge i el pacient’ i del ‘manament i l’obediència’ ‘un aufil més prim o més gras’.

  Ja ens és gairebé impossible d’evitar concebre la salut com un paradigma de principis destinat només a la instrucció dels metges, com diu la OMS; i el cos com una formulari de veritats que han d’ésser reconegudes en la mateixa línia de la submissió legal i disciplinària. Ja ens és gairebé impossible de desempallegar-nos de la inculcació a bipolaritzar l’home pel gon a ésser un patriarca o un matriarca, en la discriminació que en fem a atribuir-hi cap sexe.»

  -variacions d’un fragment de El fonament irreligiós de l’església, de Joan Leita. Nova terra; 27. pàg. 105-106. Barcelona, 1969.  18.12.2018_dm
  Tants de cops que hem somniat / amb somnis que ens han despertat, / que ens hi cal ser a fer del món / com més gras més de tots.

  Que jo era teu, que et feia meu / i junts bé n'érem dos. / Per què esperem a fer el mig pas / que hi ha entre els dos?

  Que mentrestant en serem menys / pels capellas sotanablancs. / Per mor d'aquells qui els han assecat el greix, / diguem-nos que

  "si hi vols lluitar, deixa'm-hi estar; / que vull ser amb tu quan siguis tu. / Dóna'm-ho tot: sigues com ets."

  No confonguis la meva oració. / Vestir-te bé, despullar-te millor. / Abraça'm nu, abraça'ns tots. / Que som tots que volem ser en el teu cor.

  Deixa'm rentar-te; deixa'm curar-te / i engreixar-te ben gras. / Tot el que sóc, tots els qui ho som, / serveixi que visquis més bé que millor.

  i deixem-nos ser, deixem-nos ser. / Ara i aquí, sigues com ets. / Sigues com ets si et plau amb mi.

  Mentre facin que en siguem menys; / i naltres deixem que ho facin ben bé... / Donem-nos les mans; ajuntem el pas, / que em fa una por haver mai de plorar / que també tu... com n'hi ha hagut tants.

  Ets un sol, sóc un horitzó. / Si et pons en mi, / sempre hi seràs l'endemà al matí.

  i ara deixem-nos ser, deixem-nos ser. / Ara i aquí, sigues com ets. / Sigues com ets si et plau amb mi.

  Sigues com ets, sigues com ets. / Ara i aquí, sigues-ho amb mi. / Dóna'ns-ho tot, com ara a mi.

  Sigues com ets si et plau amb mi. // Sigues com ets ... ... si et plau.


  [nota: Lletra confegida damunt la de la cançó original den Lluís Planas (Cardedeu, 196?), Deixem-nos ser (200?); manllevant-ne mitjos versos en un parell de paràgrafs, un parell de paraules en dos més i el títol. La intuïció i la tornada vénen del juny del dos-mil vuit. Les estrofes són del mes de novembre del divuit.
  Intuïció que fa de l'amistat i la gràssia, i doncs del grassisme, tot u. Que, ben diferent, recorda allò que els comandaments militars de la Grècia clàssica la fomentessin entre els soldats -i primer de tot la tastessin, no fos cas. L'arrencada pública de les subemancipacions gones -feminisme, masculinisme, gontransisme- no anaren pas altrament. És per sufragi per a aquest protagonisme a l’amistat que no hi he admès la següent estrofa, tardana i supernumerària: “escampem el greix que el vent bé hi ve / siguem de carn que ens puguem paupar / donem-nos-ho tot: siguem com som”; pel fet que diluïa l’amistat en la militància i la identitarietat. i la intuïció ve en el sentit contrari. De fet, no dista pas gaire de la intuïció de l'autor original: "Una cançó que fa referència a una cosa que molt sovint ens hi trobem molts o gairebé tots. [...] L'amor segurament hauria de ser el contrari. Ens hauria d'ajudar a volar; sigui l'amor de qualsevol tipus. i ens hauria d'empènyer a Ser el que tots estem cridats a ser; [en] el nostre màxim desplegament. i aquesta cançó parla d'això." (Lluís Planas, 6.2.2006) ]

  Signature

  -jordi, morb grassoner i grassista